D-Marin Portonovi Montenegro Marina, novi centar atrakcije u Crnoj Gori, biće predstavljena na Monaco Yacht Show-u

(26. septembar 2018) Vodeći se misijom da raste i postavlja nove standarde i strategije razvijene upravljanjem marinama i nautičkom industrijom, te usput stvarajući vrijednost za poslovne partnere, D-Marin je u januaru ove godine preuzeo poslovanje Portonovi Marine.

 

Portonovi Marina, namijenjena prihvatu jahti i superjahti koje će uživati na Jadranu, postala je dio D-Marin porodice početkom 2018. godine.

 

Nakon potpisivanja ugovora sa kompanijom Azmont Investments D-Marin Portonovi Montenegro Marina će na jednom od najatraktivnijih dijelova crnogorske obale, nuditi ugodan boravak svojim gostima. Istovremeno, koristeći svoje bogato iskustvo i visoke standarde upravljanja, D-Marin nastavlja da širi svoje poslovanje novim ugovorima u upravljanju marinama.

 

Smještena na istočnoj strani Portonovi Rizorta, Marina je izgrađena da prihvati jahte dužine i do 120 metara, pružajući pritom 238 vezova. Opremljena najnaprednijim tehnološkim rješenjima, marina će od 2019. godine pružati najveći nivo usluga. D-Marin Portonovi Montenegro Marina će služiti i kao granični prelaz, te će uz sve ostale sadržaje nuditi i snadbijevanje vodom i strujom, sanitarni čvor, servis za pranje te benzinsku stanicu.

 

Portonovi koji se nalazi u srcu crnogorske obale, postaće jedna od najtraženijih destinacija Crne Gore i Mediterana. Prostiraće se na 26 hektara, pružajući raznovrsne rezidencijalne mogućnosti, privatne vile te prvi “One&Only” hotel u Evropi u kombinaciji sa Chenot Health Wellness Spa. Kada bude izgrađen, vrijednost rizorta će dostići 800 miliona eura.