Menadžment

Rashad Aliyev

Rashad Aliyev

izvršni direktor

Gospodin Rashad Aliyev izvršni je direktor kompanije Azmont Investments i zamjenik izvršnog direktora AtaHolding OJSC.

Gospodin Aliyevje stekao diplomu bachelora na odsjeku za međunarodne ekonomske odnose na azerbejdžanskom državnom Ekonomskom fakultetu 2004. godine i magistrirao na istom odsjeku 2006. godine. Takođe, magistar je poslovne administracije (MBA) sa fokusom na strateško poslovno planiranje i finansijski modeling, London School of Business and Finance. Govori tečno engleski, azerbejdžanski, turski i ruski jezik.

 

Počeo je karijeru kao revizor u sektoru za nadzor, u Centralnoj banci Republike Azerbejdžan. Stekao je bogato radno iskustvo u AtaHolding OJSC gdje je radio na više pozicija: glavni specijalista u finansijskom sektoru od 2005-2007. godine, šef odsjeka za finansije i računovodstvo  tokom 2007-2008. godine i direktor finansijskog sektora od 2008. do aprila 2012. godine. Od 2012. godine, zamjenik je izvršnog direktora AtaHolding OJSC. Istovremeno, od 2006. godine, član je i predsjednik je revizorske komisije Ata Bank OJSC i od 2013. godine predsjednik komisije za strateško planiranje Bank VTB (Azerbaijan).

 

Gospodin Aliyev je aktivno angažovan u Crnoj Gori i Azerbejdžanu. Zamjenik je predsjednika Odbora direktora u AtaHoldingu od oktobra 2012. godine. Od 2015. godine, član je nadzornog odboraAzerbaijan Global İnvestments-a i izvršni direktor kompanije Azmont Investments.

Farid Muradov

Farid Muradov

pomoćnik izvršnog direktora za pravne poslove

Gospodin Farid Muradov je pomoćnik izvršnog direktora za pravne poslove u kompaniji Azmont Investments, i specijalizovan je za poslovno i investiciono pravo.


Gospodin Muradov je stekao bachelor diplomu u pravu na turskom univerzitetu Dokuz Eylul. Godine 2013. završio je Law and Social Justice School of University of Liverpool i dobio LLM diplomu u međunarodnom poslovnom pravu. Tečno govori engleski, azerbejdžanski, turski i ruski jezik; u poslovnoj komunikaciji se služi i njemačkim jezikom.


Karijeru je započeo 2007. godine kao pripravnik u turskoj pravnoj firmi Konacoglu. Potom je radio na nekoliko pravnih pozicija u okviru Nurgun Grupe i Synergy Grupe. Karijeru je nastavio u kompaniji Veritas Management Systems kao viši pravni konsultant. Prije nego se pridružio Azmont timu radio je kao viši pravni menadžer u kompaniji Ekvita Law and Tax Services firm. Azmont timu se priključio u aprilu 2015 godine kao generalni savjetnik.


Ima iskustvo u korporativnom, investicionom i poslovnom pravu.

Jeyhun Abdullayev

Jeyhun Abdullayev

pomoćnik izvršnog direktora za finansije

Gospodin Jeyhun Abdullayev je pomoćnik izvršnog direktora za finansije u kompaniji Azmont Investments.

 

Gospodin Abdullayev je diplomirao sa počastima na državnom Ekonomskom fakultetu u Azerbejdžanu, na odsjeku Finansije i krediti 2005. godine. Pohađao je MBA program na Khazar Univerzitetu i diplomirao 2010. godine. Govori tečno engleski, azerbejdžanski, turski i ruski jezik.

 

Karijeru je počeo 2004. godine u “UniBank” komercijalnoj banci kao viši specijalista u sektoru za finansiranje projekata. Od 2006-2008. godine bio je viši revizor u PricewaterhouseCoopers. Radio je reviziju i u domaćim i međunarodnim kompanijama za osiguranje, naftu i gas, građevinu i nekretnine, hotelsku industriju, banke u Azerbejdžanu. Nastavio je sticati revizorsko iskustvo u Baker Tilly Azerbaijan između 2008-2013. godine kao glavni revizor.

 

Gospodin Abdullayev je u periodu od 2013. do 2017. radio u kompaniji AtaHolding OJSC kao finansijski direktor Grupe. Učestvovao je u razvoju strategija za stvaranje održivih vrijednosti. Tokom svog radnog iskustva u holding kompanijama, podržavao je upravljačko tijelo i viši menadžment u donošenju odluka i olakšavao razumijevanje obavljanja organizacionih funkcija i sektora.

 

Gospodin Abdullayev je aktivno angažovan u Crnoj Gori. Pridružio se Azmont Investments timu 2015. godine kao pomoćnik izvršnog direktora za finansije.”

Stevan Milić

Stevan Milić

pomoćnik izvršnog direktora za operacije

Gospodin Stevan Milić je pomoćnik izvršnog direktora za operacije u kompaniji Azmont Investments. 


Gospodin Milić je stekao diplomu više škole u marketingu i menadžmentu na Columbia State University i bachelor diplomu u poslovnoj administraciji sa fokusom na područja finansija, računovodstva, marketinga i menadžmenta na Faulkner University. Tečno govori engleski i italijanski jezik.


Karijeru je započeo u Telenoru 2005. godine, u novoosnovanom sektoru za ljudske resurse. Od samog početka učestvovao je u brojnim projektima kompanije na lokalnom, regionalnom i međunarodnom nivou. Bio je direktor ljudskih resursa od septembra 2011. godine, a od 2013. godine je angažovan kao Direktor korporativnih komunikacija i ljudskih resursa. Od 2014. godine priključio se Portonovi projektu kao Direktor ljudskih resursa i administracije.


Gospodin Milić se priključio Azmont Investments timu 2015. godine kao pomoćnik izvršnog direktora za operacije. Takođe, od 2016. do 2018. godine bio je zadužen za upravljanje kompanijom Portonovi Hospitality Management Company kao njen izvršni direktor, kao generalni menadžer Portonovi rizorta tokom 2018. i 2019. godine.