PRODUŽETAK ROKA PRIJAVE Za Azmont Stipendijski program za studije Međunarodnog hotelijerstva i menadžmenta

(18. jun 2018) Uslijed velikog interesovanja, Azmont Investments objavljuje produžetak roka za prijavu za Azmont stipendijski program do 24. juna. Svi zainteresovani studenti imaju pravo prijave gdje će pet izabranih kandidata dobiti priliku za stipendiju u punom iznosu školarine, koje se odnose na studijski program Međunarodno hotelijerstvo i menadžment u okviru Fakulteta za kulturu i turizam Univerziteta Donja Gorica - Bachelor diploma.

Vrijednost stipendije trenutno iznosi 2.400 EUR po akademskoj godini, ukupno 7.200 EUR po stipendisti. U ovoj godini, Azmont Investments će izdvojiti 36.000 EUR za 5 uspješnih stipendista. Stipendija se odnosi isključivo na Akademske studije za međunarodno hotelijerstvo i menadžment na UDG-u u trajanju od tri godine.

Studije za međunarodno hotelijerstvo na UDG-u se održavaju po licenci francuske škole Vatel koja je 2016. godine proglašena najboljom školom u oblasti međunarodnog hotelijerstva i menadžmenta. Po završetku studija, Bachelor i/ili Master program, studenti će dobiti EU priznatu diplomu međunarodnih studija. Dodatno, nakon završetka studija, stipendistima će biti ponuđena određena pozicija na nekom od projekata koje realizuje kompanija Azmont Investments, kao što je npr. Portonovi rizort.

 

“Uslijed velikog interesovanja za prijavu na Azmont stipendijski program, Azmont Investments kompanija je odlučila da produži rok konkursa do 24. juna. Pružajući priliku mladim ljudima za školovanje na studijama za Međunarodno hotelijerstvo i menadžment po licenci francuske škole Vatel, Azmont Investments ulaže u budući kadar visokog turizma koji će pozicionirati Crnu Goru na globalnoj turističkoj mapi”, istakla je Adrijana Husić, menadžer marketinga i komunikacija u Azmont Investments.

 

 

Uslovi konkursa: Pravo učešća na konkursu imaju navršeni srednjoškolci koji žele da se profesionalno usavršavaju u oblasti međunarodnog hotelijerstva i turizma, dok prednost imaju mladi iz Bokokotorskog zaliva i opštine Herceg Novi. Rok za podnošenje dokumentacije na konkurs za 2018/19 godinu je 24. jun 2018. godine. Više informacija o načinu apliciranja je dostupno na Azmont Web Site-u, u dijelu za Društvenu odgovornost. Link: http://azmont.com/cg/azmont-investments-scholarship-program-2018

 

O programu Međunarodno hotelijerstvo i menadžment:

Uspostavljanje studijskog programa Međunarodno hotelijerstvo i menadžment u okviru Fakulteta za kulturu u turizam Univerziteta Donja Gorica od značaja je i koristi za cijelu industriju jer predstavlja dugoročnu investiciju u obrazovanje i podržava razvoj ljudskih resursa. Dodatno, ovajprestižniprogramimazaciljdapomogneudaljemobrazovanjuirazvojuhotelijerstvauCrnojGori, istovremenopripremajućigeneracijekojedolazedaizgradesvojekarijereuhotelijerstvuiturizmu, itonameđunarodnomnivou.

Ono što ove studije razlikuje od drugih jeste praktični rad koji studenti prolaze pored predavanja i ispita. Tokom cijelih studija, studenti uče kako da implementiraju teoretsko znanje u praksi. Dodatno, pored prakse koja se radi u renomiranim ugostiteljskim institucijama u Crnoj Gori, naši studenti će istu obavljati u Americi, Španiji, Estoniji i Grčkoj gdje će sticati znanja i vještine potrebne za ugostiteljstvo najvišeg nivoa.

Nakon završenih studija, studenti dobijaju diplomu crnogorskog univerziteta, kao i EU diplomu međunarodnih studija. Stipendistima će takođe biti ponuđena odgovarajuća pozicija na nekom od projekata koje realizuje kompanija Azmont Investments, kao što je npr. Portonovi rizort.

 

O Vatel licenci:

PartnerstvoizmeđukompanijeAzmontInvestments, UDG-ijaiVatel-akojejeuspostavljeno 2016. godine, CrnojGorijedonijelomeđunarodneobukeVATEL-akojesezasnivajunapravojmjeriikombinacijiteorijeiprakse. Ovaj program, koji studentima donosi dvije diplome, crnogorsku i EU, namijenjen je studentima koji žele da se razvijaju u oblasti hotelijerstva. VATEL i UDG žele da obrazuju buduće menadžere i rukovodioce na akademskim studijama za međunarodno hotelijerstvo i menadžment, po međunarodnim standardima. Nakon završetka studija, Bachelor i/ili Master programa, studenti će dobiti EU priznatu diplomu međunarodnih studija.

 

O Azmont Investments-u:

Azmont Investments, kompanija sa sjedištem u Crnoj Gori, obavezala se da primijeni svoja najadekvatnija sredstva kako bi ostvarila zacrtanu misiju: stvaranje efikasnog i održivog investicionog portfolija koji je fokusiran na odgovornost, održivost životne sredine i društveno odgovorno poslovanje. Azmont Investments je investitor sa jasnom vizijom i ambicijom da bude kompanija svjetske klase koja radi na kreiranju ekskluzivnog višenamjenskog rizorta, po svjetskim standardima, kakav će biti Portonovi. Krajem 2015. godine, koristeći se bogatim iskustvom svojih osnivača, Azmont je odlučio da napravi još jedan korak i uđe u finansijski sektor osnivanjem banke u Crnoj Gori.