Portonovi Resort Management Company imenovala novog generalnog direktora

(9. jul 2018) Kompanija Azmont Investments sa ponosom objavljuje imenovanje novog generalnog direktora Portonovi Resort Management Company – gospodina Stevana Milića.

 

Portonovi Resort Management Company (PRMC) je Azmontova ćerka kompanija, osnovana sa ciljem da vodi menadžment svih operacija Portonovi rizorta, njegovih rezidencijalnih jedinica i maloprodajnih prostora. Portonovi Resort Management Company tim u potpunosti će biti zadužen za operativno funkcionisanje700€ miliona vrijednog Portonovi rizorta, koji se prostire na 26 hektara i karakteriše ga 250 luksuznih stambenih jedinica, 55 privatnih vila, kao i prvi One & Only rizort u Evropi, te raskošna promenada sa maloprodajnim objektima i restoranima, kao i marina po posljednjim standardima namijenjena super i mega jahtama.

 

Gospodin Stevan Milić, novi generalni direktor Portonovi Resort Management Company,  bio je član menadžment tima kompanije Azmont Investments od 2014. Od jula 2018. biće odgovoran za razvoj i implementaciju operativne strategije, građenje i vođenje tima, kao i za liderstvo i menadžment nad svim operacijama rastućeg Portonovi rizorta, visoko luksuznog projekta čije je otvaranje planirano za 2019. godinu.

 

‘’Gospodin Milić, porijeklom iz Crne Gore, predstavlja vrijedan doprinos kompaniji u vidu razvoja i jačanja lokalne ekspertize i stručnog rukovodstva.On je sa nama već skoro 5 godina  i kao strastveni profesionalac sa uspješnim menadžerskim iskustvom u korporativnom svijetu, kako u Crnoj Gori tako i u inostranstvu, predstavlja člana od velikog značaja za našu kompaniju koji će doprinijeti njenoj daljoj ekspanziji i rastu.’’, rekao je gospodin Ahmet Erentok, Predsjednik  Odbora direktora Azmont Investments.

 

Gospodin Milić se priključio Portonovi projektu kao direktor ljudskih resursa i administracije 2014. godine.  U 2015. prešao je na poziciju pomoćnika izvršnog direktora za operacije. Timu Portonovog se pridružio nakon rada na poziciji direktora korporativnih komunikacija i ljudskih resursau vodećoj internacionalnoj kompaniji za telekomunikacije. Njegovo bogato korporativno iskustvo i vještine u mendadžmentu dokazane su kroz brojne projekte kompanije na lokalnom, regionalnom i međunarodnom nivou, u trajanju od skoro čitave jedne decenije.

 

“Iskreno vjerujem da budućnost Crne Gore kao zemlje, a posebno kao turističke destinacije, prvenstveno leži  u njenim ljudima i njihovoj posvećenosti pozicioniranju Crne Gore na svjetskoj mapi. Ponosan sam na sve što smo upjeli u procesu otvaranja ka Evropi i cijelom svijetu, i nadam se da ćemo sa projektima kao što je Portonovi nastaviti uspješnu promociju Crne Gore kao brenda i jedinstvene destinacije u Mediteranu”, rekao je gospodin Milić, koji će voditi operacije najvećeg luksuznog rizorta u Crnoj Gori.