Partnerstva

 • Portonovi Partneri

  Zajedno sa svojim partnerima, Azmont Investments radi na stvaranju luksuznog Portonovi rizorta po svjetskim standardima na površini od 60 ari, a koji će biti uspješno integrisan u okolnu zajednicu istovremeno postavljajući nove standarde za luksuzne destinacije.

   

  Impressa Pizzarotti, italijanski izvođač radova, čija istorija datira od 1910. godine, angažovan je 2015. godine kao glavni izvođač radova na najprestižnijem projektu koji će pozicionirati Crnu Goru na svjetskoj mapi visko-luksuznog hotelijerstva. Kompanija trenutno realizuje projekte u Evropi, Americi, zemljama Golfskog zaliva, jugo-istočnoj Aziji i sjevernoj Africi. Impresa Pizzarotti ima veliko međunarodno iskustvo u izgradnji visoko-luksuznih rezidencija, hotela i multi-funkicionalnih projekata širom svijeta.Više na: www.pizzarotti.it 

   

   

   

  Kerzner International Holdings Limited, koji je kroz svoja predstavništva vodeći međunarodni graditelj i operator rizorta, kazina i luksuznih hotela, potpisao je ugovor sa Azmont Investments-om sa ciljem izgradnje i vođenja novog One&Only hotela u Herceg Novom u Crnoj Gori, a sa pogledom na Bokokotorski zaliv.

  Portonovi i njegovo spektakularno okruženje odabrani su kao dekor za kompleks One&Only Montenegro u Portonovom, što će biti prvi One&Only rizort u Evropi. Hotel One&Only i dva kluba na plaži garantuju savršen doček za elitne goste koji ne pristaju na kompromis, zahvaljujući prepoznatljivoj kombinaciji elegancije, glamura, lokalnog karaktera i istinskog gostoprimstva. Kompleksi One&Only nalaze se na nekim od najljepših lokacija širom svijeta.Više na: www.kerzner.comwww.oneandonlyresorts.com 

   

   

  Sa više od 45 godina iskustva, the Chenot Group je vodeća dinamična kompanija specijalizovana za preventivne i regenerativne tretmane i proizvode koji promoviše zdravlje, zdravi način života i štite od preranog starenja. Metod Chenot razvio je Henri Chenot, i zasniva se na principima biontologije: holističkom, naučnom pristupu zdravlju koji slijedi drevne kineske tehnike i uravnoteženu ishranu.

  Misija i zadatak kompanije Chenot su sljedeći: da se pronađe način za investiranje u zdravlje, kao i da se svaki dan učini posebnim. Da unaprijedimo svoje blagostanje, i da počev od tijela dopremo i do duše. Zbog toga što naše zdravlje, vitalnost i ljepota žive upravo tamo gdje mislimo i osjećamo. Samo multifunkcionalni pristup može da nam unaprijedi život i usreći dušu. Centar „Espace Chenot Health Wellness Spa Montenegro“ gostima će ponuditi medicinske tretmane i personalizovanu detoksikaciju, kao i tretmane za ljepotu i regeneraciju, kako bi povratili optimalan nivo energije u duši i tijelu.Više na: www.chenot.com 

   

   

  Elemente enterijera, urađene po mjeri i isporučene u skladu sa prestižnim standardima koji su sinonim za „Harrods“ brend, obezbijedio je „The Studio at Harrods“.

  Elementi enterijera, koji su izuzetno prefinjeni i u skladu sa sofisticiranim i ekskluzivnim načinom života, predstavljaju oličenje snažne sinergije između lokalnog crnogorskog stila i želja i očekivanja elitne klijentele kakvu privlači ova destinacija svjetskog renomea.

  „The Studio at Harrods“ vjeruje da su sve porodice jedinstvene, a samim tim i njihove potrebe. Iskusan i vješt tim dizajnera koji se posvetio projektu Portonovi predložiće veliki raspon stilova kad je riječ o arhitektonskim rješenjima, kao i dizajnu i opremanju enterijera. Upravo je ovo spajanje dizajnerske inspiracije i lokacije ono što garantuje da će Portonovi imati svoj prepoznatljiv stil.Više na: www.thestudioatharrods.com 

   

  Jahting klub Portonovi će biti centar marine Portonovi. Projektovao ga je studio „WINCH DESIGN“, kompanija koja je jedna od najdiskretnijih, ali i najprepoznatljivijih imena u industriji jahtinga. Ovu kompaniju osnovao je Andrew Winch. Imaju 30-godišnje iskustvo u ostvarivanju snova imućnih ljudi, kojima nude svoje dizajnerske usluge u izradi jahti, aviona, kao i u arhitekturi i enterijerima. Brend „WINCH DESIGN“ odlikuje se izuzetnim osjećajem za detalje, vrhunskim majstorstvom, perfekcijom i jedinstvenošću, pa tako svojim savršenim dizajnom postaje inspiracija za svoje klijente.Više nawww.winchdesign.com

   

  Više o dinamici i timu koji radi na Portonovi Rizortu možete naći ovdjewww.portonovi.com

     

 • Udruženja i mreže

  Savjet stranih investitora Crne Gore

  Azmont Investments je ponosni član Savjeta stranih investitora Crne Gore. Savjet je zvanično osnovan 2009. godine kao nevladina i neprofitna organizacija. Savjet trenutno ima 28 članova, obezbjeđuje oko 7150 poslova lokalno, sa godišnjim prometom od oko €900 miliona, što je oko 25% od procijenjenog crnogorskog BDP.

  Od oktobra 2015. godine, predstavnik Azmont Investmentsa, kao član Odbora direktora u Savjetu je gospodin Rashad Rasullu.

  Više nawww.mfic.me 

   

  Unija poslodavaca Crne Gore

  Azmont Investments je ponosni član Unije poslodavaca Crne Gore. Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) je krovna i reprezentativna organizacija poslodavaca čije članstvo čine preduzetnici, mala i srednja preduzeća, veliki privredni sistemi, udruženja poslodavaca na lokalnom i granskom nivou i nevladine organizacije. Misija Unije - Unija poslodavaca zastupa interese poslodavaca, unapređuje uslove poslovanja, promoviše preduzetništvo i odgovornu poslovnu praksu, u cilju stvaranja jake privrede i uspješne Crne Gore.

  Više nawww.poslodavci.org