Portonovi Resort Company Management

Michael Posch

Michael Posch

Generalni menadžer Portonovi rizorta

Gospodin Michael Posch je generalni menadžer Portonovi Rizorta.

 

Gospodin Posch ima bogato iskustvo u hotelskom i turističkom menadžmentu širom Evrope i u Crnoj Gori. Kao iskusan direktor prodaje, menadžer za hotelske operacije i generalni menadžer u Njemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, gospodin Posch je pokrivao poziciju generalnog menadžera u hotelu Regent, Porto Montenegro, koji predstavlja dio prvog razvojnog projekta tog tipa u Crnoj Gori. Njegovo veliko iskustvo je u periodu priprema za otvaranje rizorta, u velikoj mjeri doprinijelo razradi strategije planiranja Portonovi rizorta. Trenutno rukovodi operacijama u Portonovi rizortu u funkciji generalnog menadžera i izvršnog direktora.

 

Gospodin Posch diplomirao je na Koledžu za turistički menadžment u Bad Gleichenberg u Austriji.

Nikola Banović

Nikola Banović

Menadžer D-marin Portonovi marine

Gospodin Nikola Banović je menadžer D-Marin Portonovi marine i izvršni direktor  kompanije Portonovi Marina Management Company.

 

Godspodin Banović je počeo karijeru 1996. godine kao kadet na prekookeanskim brodovima. Tokom 10-godišnjeg pomorskog iskustva širom svijeta i rada na brodovima jednih od najpoznatijih pomorskih kompanija, prošao je kroz sve oficirske činove.

 

Gospodin Banović je profesionalni pomorac. Stekao je univerzitetsku diplomu iz ekonomije-finansije i bankarstvo na Educons Unverzitetu u Novom Sadu. Pohađao je nekoliko specijalističkih kurseva iz pomorstva i upravljanja marinom. Tečno govori engleski i ruski jezik.

 

Nakon pomorskog iskustva usidrio se kući, u Crnu Goru, i 2007. godine postao dio tima za operacije u marini za super jahte u Porto Montenegru. Poslije 7 godina na poziciji Menadžera za operacije 2014. godine je prešao na drugi projekat i drugu marinu - Dukley Marina Budva. Aktivno je radio na razvoju ove marine sa novim vlasnicima i D-Marin kompanijom više od 2 godine.

 

Gospodin Banović se pridružio projektu Portonovi 2016. godine kao savjetnik za marinu. Od početka 2018. godine angažovan je na sadašnjoj poziciji.