Otvorena benzinska pumpa u Portonovi marini; u toku pripreme za II Portonovi jedriličarsku regatu “Bokeška ostrva” 2021

Portonovi marina nastavlja sa širenjem usluga za svoje klijente, pa je tako nedavno otvorena nova benzinska pumpa u partnerstvu sa renomiranim operaterom Asmira&Co, sa mogućnošću opskrbe plovila sa tzv. “duty free” gorivom.

 

Uz ovu novu ponudu, te mnoštvo sadržaja koje nudi Portonovi rizort i prvi evropski One&Only rizort, Portonovi marina je za kratko vrijeme postala veoma popularna destinacija među nautičarima.

 

Narednog vikenda, ljubitelje jedrenja očekuje II Portonovi regata pod nazivom “Bokeška ostrva” koja je prošle godine od strane učesnika bila ocjenjena kao najbolje organizovana jedriličarska manifestacija koja je okupila mnoštvo jedrilica i zaljubljenika u jedrenje. Regata će se održati 12. i 13. juna u Bokokotroskom zalivu, sa dvije jedriličarske rute do ostrva Mamula, odnosno tivatskih i peraških ostrva. Planiran je i raznorvstan zabavni program tokom tri noći zajedničkog druženja.

 

Tim Portonovi marine je za vjerne korisnike pripremio i različite paketa usluga čime će njihov boravak u marini biti sadržajniji.

 

“Nadamo se da će ovo biti uspješna sezona u kojoj će Portonovi marina svojim klijentima ponuditi vrhunski nivo usluge sa raznovrsnim sadržajima, a sve to u predivnom okruženju jednog od najljepših rizorta na Mediteranu. Da kvalitet ne poznaje granice, uvjerili su nas naši klijenti koji ne samo da nam se vraćaju, već su i najbolji promoteri naše marine i pozivaju ostale nautičare da nas posjete i uvjere se u naše gostoprimstvo”, ističe direktor Portonovi marine Nikola Banović.

 

Sva privatna plovila do 24m dužine, koja dolaze iz inostranstva i koja namjeravaju provesti minimum 7 dana u marini Portonovi, imaju posebne pogodnosti u vidu besplatnih vinjeta. Standardno, plovila do 12m dužine koja provedu 7 dana u marini dobijaju 1 dan besplatno, odnosno plovila preko 12m dužine dobijaju 2 dana besplatnog boravka.

 

Posebne pogodnosti imaju svi klijenti marine koji potpišu godišnji ugovor o zakupu veza - time stiču pravo na dobijanje specijalne kartice sa povlasticama tzv. “Marina Loyalty Card” uz koju ostvaruju popuste u Portonovi rizortu. 

Veoma atraktivna kampanja koja nosi naziv “Happy Berth Days” omogućava istim klijentima da provedu 7 dana besplatno u bilo kojoj D-Marin marini gdje nakon isteka od 7 dana dobijaju popust od čak 40%.

 

Jedinstvena kampanja za korisnike marine sa plovilima do 12m dužine nosi simbolični naziv “5 months wet, 7 months dry”. Korisnici ovog paketa usluga će moći svoje plovilo da drže na vezu u marini Portonovi tokom ljetnje sezone, dok će tokom zime plovilo biti na kopnu u servisnom centru za jahte “Marina Zelenika”. Širok spektar usluga servisnog centra biće uključen u cijenu paketa.