Novogodišnji pokloni za Dječiji dom „Mladost“ u Bijeloj

Novogodišnji pokloni za Dječiji dom „Mladost“ u BijelojHerceg Novi, 18. decembar - Tradicionalno, tokom praznika, zajedno sa djecom iz Herceg Novog pozivamo sve da nam se pridruže u širenju praznične radosti.
 
Od danas do 28. decembra djeca iz Herceg Novog moći će da učestvuju u lijepoj i humanitarnoj aktivnosti donošenja simboličnih poklona u restoranu Perla Square Portonovi, gdje će ih ostavljati ispod novogodišnje jelke i pomoći da njihovi prijatelji u Dječijem domu „Mladost“ u Bijeloj imaju srećne praznike.
 
Djeca, u pratnji roditelja, mogu svakog dana doći u restoran Perla Square Portonovi tokom radnog vremena i ostaviti umotane poklone, a ukoliko žele mogu i da ostave posebne čestike za svoje male prijatelje.Perla Square Portonovi i Portonovi organizovaće dostavu poklona Dječijem domu „Mladost“ u Bijeloj 28. decembra.
 
Želja je da svi zajedno izmamimo osmijehe na dječija lica, širimo dobru energiju i ljubav i da se udružimo kao lokalna zajednica, razvijajući pozitivne projekte i ideje.Imajte na umu da zbog zdravstvenih mjera svi pokloni moraju biti umotani i spremni za isporuku.