Pizzarotti će biti glavni izvođač radova rizorta Portonovi

(30. oktobar 2015) Azmont Investments sa zadovoljstvom najavljuje da je, u transparentnom tenderskom procesu, kompanija Impresa Pizzarotti & C. S.P.A. izabrana kao glavni izvođač radova rizorta Portonovi. Kompanija Impresa Pizzarotti & C. S.P.A. je jedna od brojnih zainteresovanih kompanija koja je učestvovala na tenderu i ponudila svoju ekspertizu za izvođenje radova rizorta Portonovi u Kumboru.

 

Pizzarotti, italijanski izvođač radova, čija istorija datira od 1910. godine, ima veliko međunarodno iskustvo u izgradnji visokoluksuznih rezidencija, hotela i multifunkicionalnih projekata širom svijeta. Kompanija trenutno realizuje projekte u Evropi, Americi, zemljama Golfskog zaliva, jugo-istočnoj Aziji i sjevernoj Africi.

 

"Pizzarotti je ponosan što će imati priliku da rukovodi građevinskim radovima ovog jedinstvenog projekta, jednog od najprestižnijih na Mediteranu’’, komentarišu u Pizzarotti-ju dodajući: "Prenijećemo naše znanje i iskustvo kada je u pitanju menadžment građevinskih radova, kvalitet i organizacija posla, kako bi projekat bio uspješan. Radujemo se ovom izazovu.’’

 

‘’Kompanija Pizzarotti ima veliko iskustvo i reference u menadžmentu izgradnje nekretnina, i veoma uspješno se pozicionirala širom svijeta. Vjerujemo da će njihovo iskustvo dodatno osnažiti rizort Portonovi i unijeti novu dinamiku u gradnji jedinstvenog rizorta na kome radimo sa brojnim partnerima’’, prokomentarisali su u Azmont Investments-u.

 

Intezivni radovi na Portonovi rizortu se nastavljaju, zemljani radovi kao i radovi na marini su u toku, dok su pripremni radovi terena za prvi One&Only Hotel u Evropi pri kraju.