Portonovi Resort

Portonovi će biti destinacija bez premca na čitavom Mediteranu.

Viziju kompleksa Portonovi do detalja je sačinila kompanija Azmont Investments. Po svom pažljivom pristupu projektovanju i gradnji, kao i posvećenosti stvaranju dugoročnih vrijednosti, Azmont Investments se izdvaja od svih drugih kompanija koje grade luksuzna turistička naselja. 

Vođen strašću, naš tim ima želju da oživi Portonovi, sa ciljem da stvorimo ekskluzivnu destinaciju za sva vremena. Mjesto koje će uvijek prevazilaziti očekivanja i nuditi najbogatija iskustva današnjice, a koja će postati mjerilo kvaliteta u budućnosti. Raznolik i prefinjen kompleks, pun duše, karaktera i lokalnog duha. 

Portonovi Montenegro, čije se otvaranje planira za 2019. godinu, je turistički kompleks svjetskog ranga u čijem sastavu se nalazi i najmodernija marina. Portonovi će, zahvaljujući svojim pogodnostima svi posjetioci doživjeti kao drugi dom i mjesto na kojem ljudi svih uzrasta i generacija mogu punim plućima da uživaju u životu. 

Ekskluzivan, ali i sa dušom, Portonovi doživljaj upotpuniće i prvi „One&Only“ rizort u Evropi, koji će se organski dopunjavati sa centrom „Espace Chenot Health Wellness Spa“.

Ovaj prefinjeni nautički univerzum sačinjen je i od mnogobrojnih upečatljivih vila i rezidencija, smještenih u konstelaciji luksuznih butika, avangardnih gastronomskih odredišta i živopisnih sadržaja namijenjenih uživanju.

Kliknite na link i saznajte više.